AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Özlem Kuleli tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize yks tanıtımı yapılmıştır. Seminer sonunda soru cevap etkinliği yapılmıştır.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz İbrahim ÖRGE tarafından 9. sınıf ögrencilerine YKS sistemi tanıtımı yapıldı. Ayrıca öğrencilerle meslek seçimi hakkında istişarelerde bulunuldu. Hangi meslek için hangi bölüme gidilmesi gerektiği konusu üzerinde duruldu.

Ekm

Aksaray belediye başkanı dondurma ikramında bulunmuştur. Belediye başkanı ve çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesinin ilk ayağı  Manisa Soma Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin misafirperverliğinde gerçekleşmiştir.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Özlem Kuleli tarafından kariyer günleri kapsamında okula mezun öğrenci davet etme etkinliği gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz 12. Sınıf öğrencilerimizin sorularını cevaplayıp tecrübelerini paylaştılar.