AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında danışman öğretmen Yusuf AVŞAR'ın koordinesinde birer hafta arayla bahçe bakım ve budama çalışmaları ile bahçe bank ve kamelyaları bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır. Emeği geçen personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman BELEDİOĞLU tarafından okulumuz konferans salonunda ilimiz merkezindeki diğer liselerde eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerin de katıldığı "Motivasyon Ve Sınav Başarısının Beyin Temelli Kuralları" konulu eğitim verildi.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz İbrahim ÖRGE tarafından 9 ve 10. Sınıflara YKS hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen 1. Liseler Arası Tiyatro Yarışmasının ödül töreni çarşamba günü saat 14.30 da Bilim Merkezi’nde yapıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü sayın Metin Alpaslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kadri PEREK de katılmıştır. Yarışmaya katılan bütün okullara ödül verilmiştir. Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bize de “Onur Ödülü” verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Mrt

"KUTADGU BİLİG OKUMALARI" Nesne Tasarım Yarışmasına katılacak olan eserimiz belli oldu.Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

Mrt

9-10-11. Sınıflara ihmal ve istismar konusunda bilgilendirme konferansı yapıldı. Öğrenciler hangi durumlarda ne yapması gerektiğiyle alakalı bilgilendirildi. Etkinlik 4-5-6 Mart tarihlerinde yapıldı.

Mrt

04.03.2024 tarihinde saat: 11.15'te okulumuzda tüm personel ve öğrencilerimizin katılımıyla "deprem ve personel tahliye tatbikatı" gerçekleştirilmiştir.  2 dakika 55 saniye de okulun tahliyesi başarı ile yapılmıştır.

Mrt

KOSGEB kobi uzmanı Dr. Tayfur EGE girişimcilik ile ilgili seminer verdi.

Şbt

Okulumuzda vergi haftası etkinlikleri kapsamında vergi dairesi memurları tarafından konferans düzenlenmiştir.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında atasözü/deyim resimleme etkinliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezinin düzenlediği liseler arası tiyatro yarışmasına okulumuz da katıldı. 20 Şubat 2024 Salı günü Aksaray Kültür Merkezi’nde saat 14.00 te sahneye çıkan öğrencilerimiz Adalet Ağaoğlu’nun “Kozalar” isimli oyununu sahneledi. 11. Sınıf öğrencilerimizden Emine Eren, Hayrunnisa Topçu ve Tuğba Ağırbaş’ın oynadığı oyunu izlemeye belediyenin tahsis ettiği servisler ile arkadaşlarına destek vermek için öğrencilerimiz de geldi.

Şbt

Aksaray Belediyesi tarafından öğrenci ve personelimize yönelik okulumuzda çorba ikramı gerçekleştirilmiştir. Aksaray belediye başkanımız Sn. Dr. Evren Dinçer'e ve belediye personeline teşekkür ederiz.